Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Megújult a Szerencsi kakaó kínálata

Back to Press releases
Budapest,
2015 May 06

Idén tavasszal megújult a Szerencsi kakaó csomagolása, ezzel egy időben pedig egy magasabb kakaóvaj tartalmú termék is megjelenik a boltok polcain.

A magyar vásárlók kedvenc kakaómárkája* 93 éves történetében most először vállalkozott ekkora mértékű újításra; a dobozon látható jellegzetes grafikát modern változat váltja. Az új csomagolással egy időben a meglévő 10-12 százalékos kakaóvaj tartalmú kakaópor mellé új termékként egy 20-22 százalékos változat is a boltok polcaira kerül.

A kakaóvaj tartalom szerint ugyanis többféle kakaót különböztethetünk meg, melyek különböznek egymástól ízükben és színükben is. A leggyakoribb a 10-12 százalékos kakaóvaj tartalmú kakaó, amely kitűnő választás a hétköznapi sütemények elkészítéséhez. A Szerencsi 20-22 százalékos kakaóvaj tartalmú termék, a zsírszegény kakaópornál sötétebb színt, intenzívebb illatot és aromát ad a süteményeknek, ezért leginkább a különlegesebb, alkalmi sütemények elkészítéséhez választják a háziasszonyok.

 

*Az AC Nielsen Piackutató Kft. által 2014. során a teljes magyarországi kiskereskedelmi piacon mért mennyiségbeli eladások alapján, a tradicionális kakaók körében.

Article Type