Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A Nestlé piacra dobja a világ első KitKat Chocolatory Sublime Ruby édességét 

A Nestlé a világon elsőként dob piacra rubin csokoládéval készült édességet. A forradalmi újdonság a világsikerű KitKat termékcsalád új tagja lesz, KitKat Chocolatory Sublime Ruby szelet néven.

Back to Press releases
2018 Jan 18

A Nestlé KitKat Chocolatory Sublime Ruby néven ma dobta piacra a világ első rubin csokoládéjával bevont édességét. 

 

A világ negyedik típusú csokoládéjaként emlegetett rubin csokoládé, amely a természetes rózsaszín árnyalatú Ruby kakaóbabból készül, egy teljesen új, bogyós gyümölcsöket idéző ízélményt kínál. A rubin csokoládét mesterséges aromák és színezék hozzáadása nélkül nyújtott intenzív íze és színe teszi különlegessé. A termékhez - a többi KitKat termékhez hasonlóan - a kakaóbabot 100 százalékig fenntartható forrásból szerzik be.

A KitKat Chocolatory Sublime Ruby először a japán és koreai piacon lesz kapható, kiegészítve a Japánban készült több mint 350 különféle ízben kapható KitKat változatot. Az új termék a két távol-keleti országban online, illetve kizárólag a KitKat Chocolatory butikokban kapható.

A termék a tervek szerint még idén a világ számos piacán, így Magyarországon is bevezetésre kerül.

Az úttörő innovációnak számító KitKat Chocolatory Sublime Ruby piacra kerülése nagymértékben támogatja a Nestlé azon ambícióját, hogy vezető nemzetközi édességmárkáinak körét világszerte növelje.

További információt a teljes sajtóközleményben olvashat.

Article Type