Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Új igazgató a büki állateledel-gyárban

Back to Press releases
Budapest,
2014 Feb 06

A németországi Nestlé Purina Euskirchen gyár vezetője váltja posztján Andrew Ethellt, a Nestlé Purina PetCare büki gyárigazgatóját. Kai Herzke (39) a dél-németországi Karlsruhe Műszaki Egyetemen szerzett mérnöki végzettséget, 2010-ben termelési vezetőként csatlakozott a Nestlé Purinához, majd 2011 októberében lett gyárigazgató. Korábban a Sappinál és a Procter&Gamble-nél töltött be vezetői pozíciókat.

15 év alatt összesen 35 milliárd forintos beruházást létesített a Nestlé Bükön, amivel a magyarországi üzem az állateledel-gyártás közép-európai központja lett. Ezekkel a beruházásokkal csak az elmúlt 3 évben megduplázódott a helyben foglalkoztatottak száma, ma már összesen 850-en dolgoznak itt. Hasonlóan az euskircheni gyár kiemelt területeihez, Bükön is a lehető leghatékonyabb termelés és eredményesség, illetve a csapat fejlesztése áll a középpontban Kai Herzke számára.

Magyarország nem ismeretlen az új gyárigazgató számára, hiszen Magyarország és Németország azonos üzleti régióba tartozik a Nestlé Purina európai zónájában, ahol az egyes országok szoros kapcsolatban állnak egymással.

Article Type