Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Divattervezés a ruhákon túl:
Lezárult az újságíró és blogger pályázat

Back to Press releases
Budapest,
2012 Mar 04

Véget ért a NESCAFÉ® Dolce Gusto® Divattervezés a ruhákon túl című újságírók és bloggerek számára kiírt pályázata. A nyertesek személyesen a zsűritagoktól, Tóth Bori divattervezőtől és Farkas Lívia életmód bloggertől vehették át az extravagáns díjakat.

A tavaly meghirdetett pályázatra olyan riportokkal, cikkekkel és blogposztokkal lehetett jelentkezni, melyek azt mutatták be, hogyan vált a dizájn a mindennapjaink részévé, és milyen használati tárgyak segítségével szivárgott be háztartásunkba. A pályamunkákhoz az inspirációt a kultikus spanyol tervező nevét viselő NESCAFÉ® Dolce Gusto® Agatha Ruiz de la Prada kávégépek adták, melynek egyikét a legeredetibb alkotások készítői haza is vihették.

Mind a blog és újságíró kategóriában beérkező alkotások más és más szemszögből közelítették meg a témát. A blogger kategória nyertesének pályázata például azt mutatta be blogposztjában, hogy egy, a divat világából érkező tervező hogyan volt képes gyökerestül felforgatni és átformálni a lakberendezés világát. Míg mások a konyhai dizájntárgyak, használati eszközök oldaláról közelítették meg a témát, vagy éppen az izlandi ’dizájnrobbanást’ szőtték bele alkotásaikba.„Jó volt látni, hogy a téma ennyire felkeltette az újságíró és blogger kollégák érdeklődését, nagyon színvonalas alkotások születtek, és a zsűrizés igazán élvezetes feladat volt.” – meséli Farkas Lívia zsűritag, az urban-eve blog szerzője. „A NESCAFÉ® Dolce Gustotól® nem áll távol a dizájn és a formás vonalak, mindig is arra törekedett, hogy a jó minőségű kávé mellé egyedi, formatervezett kávégépekkel kedveskedjen a kávé szerelmeseinek. Így nagyon jó volt látni, hogy nem csak a kiváló kávéval tudjuk megörvendeztetni fogyasztóinknak, de inspirálni is tudja őket, amiből ilyen remek alkotások születnek.” – tette hozzá Szilva Mónika, a NESCAFÉ marketing igazgatója.

Nyertesek
Újságíró kategória:
1. helyezett: Vincze Barbara
2. helyezett: Kiszely Noémi
3. helyezett: Kormos-Rényai Katalin

Blog kategória:
1. helyezett: Kosztolányi Tímea

További információk: www.dolce-gusto.hu/prada

Article Type