Sort by
Sort by

Új igazgató a Nestlé PURINA büki gyárának élén

Májustól új igazgatóval folytatja működését a Nestlé PURINA büki gyára: Arthur van Raalte távozását követően Tanja Žigić, a szerbiai surčini gyár korábbi vezetője vette át a pozíciót.
Vissza a sajtóközleményekre

Tanja Žigić termelési mérnökként kezdte a Nestlénél pályafutását 2008-ban. Az élelmiszertechnológiai végzettséggel redelkező szakember látványosan lépdelt előre a ranglétrán: 2014-ben előléptették a surčini Nestlé gyár termelésvezetői posztjára, majd néhány évvel később, 2018-ban a gyár igazgatójává nevezték ki. 
Tanja az évek során sikeresen menedzselte a gyár versenyképességét, ami nagyban hozzájárult az üzem profitjavításához és különböző fejlesztések lehetőségének megteremtéséhez. Vezetése alatt a surčini gyár a Nestlé európai gyártóbázisainak fontos helyszíne lett: az üzem 40 százalékkal növelte termelési volumenét, ezzel párhuzamosan 330-ról 530 főre emelte az alkalmazottak számát, és az exportpiacokat is több mint 40 országra bővítette.

A Nestlé PURINA büki gyára a régió legnagyobb és legmodernebb üzemévé fejlődőtt az előző 25 évben. Büszke vagyok kollégáimra, akik elkötelezettségükkel folyamatosan biztosították a gyár fejlődését.– mondja az új gyárigazgató. Ezekre az eredményekre építkezve a jövőben is folytatjuk a fejlesztéseket és az innovációt, hiszen ez teszi majd lehetővé, hogy a büki PURINA gyár a jövőben is meghatározó szereplője legyen az európai állateledel-gyártásnak.