Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alkalmazkodással és változással a fenntarthatóságért

Verő Barbara, HR igazgatónk elnyerte az Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért „Vezető nő” díját.

Back to Press releases
2018 okt 25

A GDP mintegy 30%-át megtermelő 82 tagvállalatot tömörítő szervezet, a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) idén, fennállása óta másodszor adta át a Fenntartható jövőért díjat Változásvezető, Vezető nő és Üzleti megoldás kategóriában.

A BCSDH eseményének fókuszában a fenntartható életmód állt.  A rendezvényen a Fenntartható jövőért díj átadásával kiemelkedő vezetőket és vállalati megoldásokat is elismertek.

A vezetők elsődleges felelőssége a fenntartható értékteremtés a nagy változások korában” – mutatott rá előadásában a rendezvény meghívott előadója, Doreswamy Nandkishore a Nestlé SA egykori ügyvezető alelnöke, jelenleg a London Business School Stratégiai és Vállalkozási Karának vezető tanácsadója.

Az Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) „Vezető nő” díját nyerte el HR igazgatónk, Verő Barbara.

A díj célja, hogy a szervezet tagvállalatainak olyan kiemelkedő női vezetőit ismerje el, akik a fenntarthatóságért, Fenntartható Fejlődési Célok valamelyikének megvalósításáért tesznek.

 

 

 

 

Verő Barbara HR Igazgató, Nestlé Hungária Kft.

 

 

Barbara, amellett, hogy kiemelkedő üzleti vezető, szakemberként és magánemberként is követendő, inspiráló példa sokak számára. Elkötelezett híve a fenntartható foglalkoztatási formák és gyakorlatok megteremtésének, népszerűsítésének. Innovatív, inspiráló, a megszokott megoldásokat folyamatosan megkérdőjelező vezetőként, a vállalati tevékenységén túlmutatóan szerepet vállal, a fiatalok foglalkoztatása, tehetséggondozás, startup kultúra elterjesztésében. A fenntartható foglalkoztatás érdekében végzett tevékenységével személyesen hozzájárul az ENSZ Fenntartható Fejlődési Célok teljesüléséhez. Büszkék vagyunk, hogy már 17 éve a Nestlé Fészekben tudhatjuk.

Gratulálunk Barbarának a díjhoz, és további sikereket kívánunk!

Article Type