Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ízorgia és design

Back to Press releases
Budapest,
2012 dec 07

Mozgalmas évzárás a NESCAFÉ® Dolce Gusto®-nál. A szeptemberi nagysikerű, divatikon által megálmodott NESCAFÉ® Dolce Gusto® Agatha Ruiz de la Prada Dots - vagyis pöttyös - kollekció piacra dobását követően decemberben a NESCAFÉ® Dolce Gusto® Melody 3 kávéfőző gépet öltöztette új ruhába a cég. A kávézás és teázás szerelmeseinek pedig újabb ünnepi ízvilággal kedveskednek.

karamellas.jpg 

Modern, játékos formájával, kompakt méretével minden konyha stílusos kiegészítője lehet a Melody3.

A 15 bar nyomás biztosítja a tökéletes espresso eredményt.  A gép 5 perc után kikapcsol, így az energiafelhasználásért sem kell aggódnunk. A használt kapszulákat tároló edény és a 1,3 literes kivehető víztartály biztosítják még tökéletesebb kényelmünket.

   

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® a tejes kávékülönlegességek, így a tökéletes kávé és a garantált tejhab szakértője. A készülék bármely kávéitalt kevesebb, mint egy perc alatt készíti el, használata tehát igen egyszerű.
A NESCAFÉ® Dolce Gusto® 19 különböző ízválasztékából a család minden tagja megtalálja majd a kedvére valót.

chaitea.jpgChai Tea Latte
Üdítően stílusos, egzotikus tejes tea, megbolondítva egy kis fahéjjal, gyömbérrel, szegfűszeggel és kardamonnal.

Karamellás Latte Macchiato

Bársonyos, krémes tejeskávé, édes karamella ölelésben.

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® és a környezetvédelem
A 2006-os bemutatkozás óta a NESCAFÉ® Dolce Gusto® továbbfejlesztette gépeit. Ezek – az első generációs gépekhez képest - 32 %-kal kevesebb CO2-t bocsátanak ki, 41 %-kal kevesebb energiát és 25 %-kal kevesebb vizet használnak, ha a gyártástól a felhasználásig terjedő időszakot vesszük figyelembe. A Magyarországon is kapható, új generációs gépek használaton kívül 20 perc után automatikusan „standby” üzemmódba kapcsolnak és könnyített vízforraló blokkal rendelkeznek. A NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávéfőzők új generációjának minden tagja elnyerte az A-energiaosztályú besorolást.

Bővebb információkat itt talál a termékről:
www.facebook.com/NESCAFEdolcegustoHungary

Article Type