Sort by
Sort by

A kiegyensúlyozott étrendet támogatja a RICORÉ

Ricoré receptúraváltás

Az azonnal oldódó kávé és cikória harmonikus kombinációjának köszönhetően mérsékelt koffeintartalmú terméket bárki fogyaszthatja, aki törekszik a kávéból történő koffein bevitele csökkentésére, így kismamák is fogyaszthatják. A folyamatosan változó fogyasztói és étkezési szokásokra válaszul a Nestlé a RICORÉ receptúráját is átalakította.

Vezető élelmiszeripari vállalatként a Nestlé folyamatosan követi a változó fogyasztói és étkezési szokásokat. A legújabb trendekkel lépést tartva úgy alakítjuk át termékkínálatunkat, hogy a legkorszerűbb táplálkozástudományi irányelveknek megfelelően a fogyasztóknak ízletesebb, természetesebb, tápanyagokban gazdagabb termékeket kínáljunk. Innovatív megoldásainkkal arra törekszünk, hogy ezek a szempontok ne csak az új termékek kifejlesztésekor, hanem a már meglévő termékek megújításakor is előtérbe kerüljenek.

Ennek a termékfejlesztési szemléletnek az eredménye a RICORÉ receptúrájának átalakítása is. A RICORÉ jellegzetesen lágy, selymes, enyhén édes íze miatt közkedvelt és közismert termék Magyarországon is, hisz egyharmad rész azonnal oldódó kávéból és kétharmad rész cikóriából álló kávéital kiváló alternatívát jelent azoknak, akik csökkenteni kívánják kávéból származó koffeinbevitelüket, de nem szeretnének lemondani a kávé ízéről sem. Várandós kismamák vagy gyermeküket szoptató édesanyák is biztonsággal fogyaszthatják.

A 2019-ben megújult receptúra hozzáadott magnéziumot is tartalmaz, ezért fogyasztásakor hozzájárulhat a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, illetve az idegrendszer megfelelő működéséhez. Cikóriatartalma révén pedig rostforrásként szolgál, így könnyedén beilleszthető a kiegyensúlyozott étrendbe.

Ami viszont nem változott: a RICORÉ továbbra is könnyen és gyorsan elkészíthető, akár feketén, akár tejjel fogyasztva harmonikus és lágy ízélményt kínál a vásárlóknak.

Tudj meg többet a RICORÉ termékcsaládról termék aloldalunkon!