Sort by
Sort by

A Nestlé Hungária CSR díjat kapott a 2019-es „Te tudod, hova dobd?” kampányért 

A Magyar Üzleti Felelősség Díj (CSR Hungary Díj) annak fontosságára hívja fel a figyelmet, hogy a cégek felelős és fenntartható üzleti működéssel hogyan tudnak hozzájárulni a mindennapokban az emberek magasabb életminőségéhez, jólétéhez.
CSR díj Nestlé

A Nestlénél az alternatív csomagolási megoldások fejlesztése mellett azon dolgozunk, hogy biztosítsuk a hulladékmentes jövőt a következő nemzedékek számára, ezért partnereinkkel és a lakossággal együttműködve szeretnénk gyakorlati tanácsokkal is segíteni a felelős hulladékgyűjtést.

A 2019-es Újrahasznosítási Kisokosunkat a HUMUSZ Szövetség szakmai támogatásával készítettük azzal a céllal, hogy a szelektív hulladékgyűjtés és a tudatos hulladékkezelés terén tudjunk hasznos, gyakorlati tanácsokat adni fogyasztóinknak, és így közösen tegyünk egy fenntartható jövőért. 
Ezért óriási büszkeség számunkra, hogy edukációs programunkkal megkaptuk a legjobb CSR kommunikációért járó Vállalati Társadalmi Felelősségvállalás díjat.


Továbbra is kiemelten fontos számunkra, hogy környezetvédelmi vállalásainkkal és intézkedéseinkkel példát mutassunk, és az iparági szereplőkkel valamint fogyasztóinkkal közösen dolgozzunk bolygónk megóvásáért.