Sort results by
Sort results by

Turbózd fel az agyad megfelelő ételekkel

A megfelelő táplálkozás nagyban hozzájárul agyunk optimális működéséhez. A Nestlé kutatásai megerősítették, hogy annak, hogy mit eszünk, az agy egészségének megőrzésében is kiemelt szerepe van.
Az agy fokozott anyagcserével működik, normális körülmények között az elsődleges energiaforrása a glükóz (szőlőcukor). Glükózt elsősorban szénhidráttartalmú élelmiszerekből nyerünk. A szénhidrát szó láttán nem kell csak friss, illatos kenyérre vagy gőzölgő tál rizsre gondolnunk, hiszen a szénhidrát-források jóval változatosabbak: burgonya-, tészta-, gyümölcs- vagy csokoládéfogyasztással is agyunkat tápláljuk.

A Nestlé dietetikusa olyan étrendet állított össze, amely hozzájárul ahhoz, hogy egy stresszes napon is a legjobb szellemi teljesítményt nyújthassuk.

A teljes hírlevelet Csajkovszky Krisztinánál igényelheti a [email protected] e-mail címen.