Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Több mint 15 ezren sportoltak a Mozgás Éjszakáján

Még a labdarúgó-vb Brazília-Chile mérkőzése sem tántorította el azt a több mint 15 ezer embert, aki részt vett a Mozgás Éjszakája elnevezésű programon június utolsó hétvégéjén, szombat este tíz és vasárnap hajnali négy óra között.

A Hősök terén és a Városligetben rendezett eseményen, többek között a NESTLÉ FITNESS is megjelent, a helyszínen kóstoltatással és sportos feladatokkal szórakoztatta a résztvevőket. Mi több, a Nestlé lelkes csapata egy közös sárkányhajózáson is részt vett.

"A rendezvény arra kívánta felhívni a figyelmet, hogy a rendszeres mozgás a testnek és a léleknek egyaránt szükséges. A mozgás az egészség megőrzésének legfontosabb eleme, a fittség mellett közösségi élményben is részesülünk" - hangzott el az este tízórás megnyitó alkalmával.

Az Országos Egészségfejlesztési Intézet szervezésében lezajlott eseményen a résztvevők futhattak, kerékpározhattak, sárkányhajózhattak, valamint fitneszt, zumbát, úszást, salsát, nordic walkingot is kipróbálhattak, vagy akár a tollaslabdázás és az asztalitenisz sportágakkal, vagy éppen a jógával és a korfballal is testközelből megismerkedhettek.

A teljes közlemény a Magyar Olimpiai Bizottság honlapján érhető el.