Augusztus 1-jétől megújul a toborzási felület Karrier oldalunkon!

Augusztus elsejétől a Nestlé Magyarországon is bevezeti új elektronikus felvételi rendszerét, melyben a teljes toborzási folyamat zajlik. A rendszer indulása vállalatunk globális stratégiájának része, melynek célja a felvételi eljárások egységesítése, valamint a hatékony gyakorlatok világszintű alkalmazása.

A Taleo elnevezésű felvételi rendszer használata számos előnnyel jár felhasználóink számára. Az Interneten keresztül a Nestlé iránt érdeklődő pályázók, a munkaerő-közvetítő partnerek és saját kollégáink számára is gyors és egyszerű hozzáférést biztosít - mostantól fogva nemcsak hazai, de külföldi pozícióinkhoz is. 
Böngésszen állásajánlataink között!

A regisztrációs folyamat mindössze néhány lépésből áll, jelöltjeink maguk frissíthetik személyes adataikat, csatolhatják a szükséges dokumentumokat, mint például az önéletrajzokat magyar és angol nyelven, a kísérőlevelet és a referenciákat is. A pályázói profil biztonságát jelszó védi, csak ennek birtokában férhetnek hozzá az adatokhoz. A rendszer lehetővé teszi, hogy a pályázó álláskeresési preferenciáit, és az őt érdeklő területeket is megjelölje. 
Regisztrációhoz kattintson ide!

Leendő gyakornokaink számára továbbra is külön felületet biztosítunk arra, hogy előzetes regisztrációval jelezzék preferenciáikat és a gyakorlatra vonatkozó legfőbb paramétereket, így amint megüresedik egy gyakornoki hely, e-mail-ben vagy telefonon értesítjük őket. 
Diákok jelentkezése itt!

Fontos számunkra, hogy pályázóinkat folyamatos visszajelzésekkel segítsük, ebben az új folyamat is támogatást nyújt, de Ön is nyomon követheti az eredményeket a saját profilján keresztül.

Sok sikert kívánunk minden jelöltünknek, bízunk abban, hogy megelégedéssel használják majd az új toborzási rendszerünket!