Sort by
Sort by

A Nestlé Hungáriánál aktív szerepet kívánunk vállalni a fiatalok munkaerőpiaci integrációjában, képzési-, fejlődési- és attraktív karrierlehetőségeket kínálva a számukra.

Célunk, hogy négy magyarországi telephelyünkön lehetőségünkhöz mérten minél több fiatalt segítsünk munkalehetőséghez.

Magyarországon három Nestlé gyár működik, Szerencsen, Diósgyőrben és Bükön, mind a három gyárban lehetőség van a diákok számára a nyári vagy egyetemi szakmai gyakorlatuk elvégzésére. Így nem csak releváns tapasztalattal gazdagodhatnak, de betekintést nyerhetnek egy üzem működésébe is.

Büki gyárunkban 2021 szeptemberétől elindult a duális képzés is, amely keretei között középiskolások aktív tanulmányaik mellett tudnak gyári tapasztalatokat szerezni.

Képzési lehetőségek Bükön

Büki gyárunkban mind a felsőoktatásban tanulók, mind a középfokú tanulmányaikat folytató diákok számára nyújtunk továbbképzési lehetőségeket.

Felsőoktatás

A Nestlé Hungária Kft. büki Purina gyára évek óta nagy számban fogad fiatalokat számos egyetemről és szakról, valamint járul hozzá piacképes, naprakész gyakorlati képzésükhöz.

Az egyetemi BsC és MsC szintű képzések keretében történő egybefüggő szakmai gyakorlat időtartama 6-14 hét.
A Nestlé elkötelezett a fiatalok képzése, támogatása és integrálása mellett, így ma már több korábbi gyakornokunk főállású munkatársként erősíti csapatunkat.

Fontos célkitűzésünk, hogy a nálunk töltött gyakorlati időt valódi tartalommal töltsük fel. Ennek érdekében a szakmai gyakorlat zárásaként a hallgatók mentorukkal közösen gyárunk menedzsmentje előtt prezentálják a gyakorlat során elvégzett projekteket.

Milyen szakterületen tudsz hozzánk jelentkezni?

Élelmiszermérnökök mellett érkeznek hozzánk gépész-, villamos-, mechatronikai-, vegyészmérnökök is, ahogyan közgazdászok, HR-, vagy éppen műszaki menedzserek, logisztikusok is dolgoznak nálunk.

Bük pályakezdő mérnök
Középfokú képzés Bük

Középfokú képzések Bükön

Évről évre különböző nagyságrendű fejlesztések zajlanak gyárunkban, amelyhez elengedhetetlen a megfelelően felkészített szakmai csapat.

A hozzánk csatlakozó diákok nemcsak a korszerűen felszerelt, minden szakmai igényt kielégítő műhelylaborokban, hanem a 21. század technológiáját felvonultató termelősorok mellett, valós gyártási környezetben sajátíthatják el a szakmai fogásokat.

Duális szakmai képzések Bükön

Célunk, hogy támogassuk és segítsük a fiatalokat abban, hogy minél sikeresebben tudjanak megfelelni a munkaerőpiaci elvárásoknak. A duális szakképzés keretei között középiskolások aktív tanulmányaik mellett tudnak gyári tapasztalatokat szerezni.