Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mit vár a Nestlé a dolgozóitól?

 
Három alapvető kritériumnak feltétlenül meg kell felelniük azoknak, akik csatlakozni szeretnének a Nestlé csapatához:

• magas fokú szakmai felkészültség
• megfelelő személyiség
• motiváltság

Magas fokú szakmai felkészültség

A Nestlé olyan munkatársakat keres, akik egész életükön át készek az új ismeretek befogadására. A mindennapi munka során elengedhetetlen a megbízható angolnyelv-tudás, mivel a cégen belül nemzetközi szinten ez a hivatalos nyelv.

A megfelelő személyiség

Olyan munkavállalókat keresünk:

• akik felismerik a problémákat, illetve képesek azok elemzésére, a megfelelő megoldások megtalálására, és érvekkel alátámasztott döntések meghozatalára

• akiknek fő erénye a kitartás, a munkafolyamatokat legvégéig kísérik, és képesek az állandó megújulásra

• akik jó kommunikációs készséggel rendelkeznek, képesek meghallgatni mások véleményét, öszszevetni azt sajátjukkal, és egyértelműen vázolt újításokkal fordulni munkatársaikhoz

• akik nehéz partnerek esetében is jól alkalmazkodnak a tárgyalási helyzetekhez, és az összetett problémák megoldására is képesek

Munkavállalóinktól elvárjuk, hogy csapatként vállalják a legnehezebb kihívásokat is. Előnyben részesítjük azokat, akik bizonyos fokú vezetői készségekkel rendelkeznek, képesek társaikat a jobb eredmények elérésére ösztönözni, magabiztosak, reális gondolkodásmóddal bírnak, pozitívan állnak munkájukhoz, és stresszhelyzetben is keményen dolgoznak.
Ha jó ítélőképességgel rendelkezik, és képes objektív döntéseket hozni, feltétlenül jelentkezzen a Nestlé csapatába!

Motiváció

A Nestlénél való munka hosszú távú elkötelezettséget, nem hirtelen fellángolásból adódó lelkesedést feltételez. Magában kell, hogy foglalja a más kultúrák iránti érdeklődést, de a vállalat követelményeihez való alkalmazkodást is. Leendő munkatársainknak bízniuk kell a Nestlében, amit a cég minden körülmények között viszonozni fog. Mivel elvárjuk a céghez való lojalitást, kollégáinkat a céggel kapcsolatos észrevételeik és kritikáik kinyilvánítására, illetve újítások kezdeményezésére bíztatjuk.
Elvárjuk, hogy munkatársunk az esetlegesen előforduló nehezebb helyzetekben is megállja a helyét, és elfogadja a változásokkal járó új körülményeket. Ez földrajzilag és gondolkodásmód tekintetében is egyaránt nagyfokú rugalmasságot igényel.

Olyan embereket keresünk, akik határozott életcéllal rendelkeznek, ambiciózusak, nem csak magukért képesek áldozatokat hozni, és kiállnak a vállalatért. Olyanokat várunk, akik vállalják a felelősséget döntéseikért és munkatársaikért.