Sort results by
Sort results by

GYIK

Milyen állásokat kínál a Nestlé?

Ha befejezte felsőfokú tanulmányait, a teljes munkaidős ajánlatok között végzettsége, választott szakterülete és lakhelye alapján érdemes keresnie. Amennyiben érdekes ajánlatot talál, weboldalunkon keresztül jelentkezhet, amihez mindössze pár percre, illetve egy magyar és angol nyelvű önéletrajzra lesz szüksége.
Ha felsőfokú tanulmányait még nem fejezte be, és gyakorlati idejét nálunk szeretné tölteni, érdemes elolvasnia diákoknak szóló menüpontunkat.
Minden nyitott pozíciót meghirdetünk a weboldalunkon! 

Milyen nyitott pozíciók várhatók a közeljövőben?

A lehetőségek folyamatosan változnak, sok új pozíció kerül kiírásra. Honlapunkon tájékozódhat az aktuális lehetőségekről, illetve érdemes feliratkoznia e-mail értesítőnkre is. Amennyiben pályázata nem jár sikerrel, illetve aktuálisan nem tudunk végzettségének, érdeklődésének megfelelő munkalehetőséget ajánlani, adatait regisztráljuk, és újabb nyitott pozíciók kiírása esetén megkeressük önt.

Mennyit fizetnek a pályakezdőknek?

A fizetések titkosak. Egyes területeken és pozíciókban bérkategóriák vannak, az ezekbe való besorolás több feltételtől is függ. A munkaköröket a tudás (szaktudás/emberi kapcsolatok), problémamegoldás (gondolati szabadság/gondolati kihívás) és felelősség (hatásterület, befolyásolási hatás) szerint csoportosítjuk.

Van-e a Nestlének Management Trainee/ Frissdiplomás-programja?

Van. A Frissdiplomás-program menüpontban részletesebben olvashat erről.

Van-e a Nestlénél vidéki munkalehetőség?

Van. Az ország két régiójában működnek gyáraink és kirendeltségeink:
• Diósgyőr
• Szerencs (Miskolc)
• Bük (Szombathely)
A gyári nyitott pozíciók is a honlapunkon kerülnek meghirdetésre, ahol egyben jelentkezni is tudnak.

Van-e a Nestlénél külföldi munkalehetőség?

A Nestlé HR-osztályai csak az adott országban keresnek munkatársakat. A magyarországi Nestlénél külföldi kiküldetésre jelenleg nem folyik keresés.

Mennyire veszi figyelembe a Nestlé a jelentkező személyiségét?

Számunkra rendkívül fontos, hogy kollégáink a betöltött pozíciónak megfelelő személyiség profillal rendelkezzenek, illetve olyan munkakörben dolgozzanak, amely leginkább illik személyiségükhöz és ahol jól érzik magukat.
A jelentkezéseknél mindig figyelembe vesszük a jelölt preferenciarendszerét, a későbbiekben pedig – az éves teljesítményértékelésnél – minden dolgozónknak saját főnöke segít a karriertervezésben. Munkatársainknak továbbá lehetősége nyílhat más területre is átkerülni.

Mindenkit behívnak első körre?

Nem, általában előszűrést végzünk az önéletrajzok alapján vagy egy munkaerő-közvetítő segítségével.

Kinek címezhetem a motivációs levelemet?

Javasoljuk, hogy levelét a Nestlé Hungária Kft. nevére címezze, nem szükséges névre szóló pályázatot készítenie, hiszen több munkatársunk foglalkozik jelentkezési anyagával. Motivációs levelének elkészítéséhez hasznos tanácsokat olvashat A jó CV/motivációs levél című fejezetben is.

Minden állást meghirdetnek?

Igen, minden aktuális nyitott pozíciót meghirdetünk a belső illetve külső pályázók számára egyaránt. Minden jelentkező azonos elbírálás alá esik, így a belső pályázók is ugyanazon a kiválasztási folyamaton esnek keresztül, mint külső pályázóink. Hirdetéseinket igyekszünk az adott célcsoport által látogatott fórumokon közzé tenni, így honlapunkon kívül az állásbörzéken illetve különböző állásportálokon is megjelenünk.