Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tájékoztatás a Nestlé Health Science és Vitaflo termékek elérhetőségéről

A Nestlé Health Science és Vitaflo a világ egyik kiemelkedő tápszergyártó vállalataként folyamatosan figyelemmel kíséri a világszerte egyre terjedő koronavírus-veszélyt, és rendkívül komolyan veszi fogyasztói, és a működéséhez kapcsolódó közösségek iránti felelősségét, ide értve az ellátás folyamatos biztosítását.

Fontosnak tartjuk továbbá, hogy a koronavírus járvány közepette is megnyugtató módon és objektív tájékoztatással lássuk el mindazokat, akiknek a speciális diéta alkalmazása a jelenlegi kihívásokkal teli időszakban fokozott terhet jelenthet. 

Ezért elengedhetetlenül fontos számunkra az, hogy a Nestlé Health Science és Vitaflo termékeket fogyasztó betegeink dietetikusait, kezelőorvosait, illetve a gondozóközpontokat és betegegyesületeket a termékeink elérhetőségére vonatkozóan naprakész információkkal lássuk el.

Erre tekintettel tájékoztatjuk, hogy a Nestlé Health Science és Vitaflo termékek ellátási lánca semmilyen formájában sem veszélyeztetett, termékeink továbbra is elérhetők. A folyamatosan változó helyzetre törekszünk gyorsan reagálni a készletek folyamatos ellenőrzése mellett. 


Köszönjük az egészségügyi dolgozóknak, orvosoknak, dietetikusoknak, gyógyszerészeknek, hogy munkájukkal fáradhatatlanul támogatják betegeink iránti elkötelezettségünket ebben a nehéz helyzetben is.