Mert leveses nép a magyar!

Levesek:
Mi magyarok előszeretettel fogyasztunk meleg levest, étvágygerjesztő hatása miatt általában az étkezés első fogásaként. Folyadék mivoltának köszönhetően a leves kiválóan alkalmas a napi folyadékbevitel támogatására, ami kifejezetten fontos az egészséges szervezet számára.

A MAGGI főzős levesek elsősorban hétköznapi étkezések részei, hiszen a gyors és egyszerű elkészítési módnak hála még a rohanós napokon is könnyedén meleg leves varázsolható az asztalra. A tasakok kiszerelését illetően leveseink 2-3-4 adagosak, így biztosítva, hogy mindenki megtalálja a családjának megfelelőt. A zöldségek, fűszerek, és egyéb alapanyagok szárítva kerülnek a tasakba, ezzel biztosítjuk a hosszú eltarthatóságot, így nincs szükség tartósítószer hozzáadására.

A MAGGI Főzős leveseit a következő 4 alkategóriában találhatóak meg:

  • Prémium Krémlevesek - Lágy, selymes, krémes ízvilágúak olyan ismerős összetevőkből, amelyek a konyhában is megtalálhatóak. 
  • Prémium Főzős levesek – Klasszikus ízek különleges alapanyagokkal gazdagítva. 
  • Gazdag Főzős levesek - Tésztában és zöldségekben gazdag, ízletes gombócokkal megbolondított levesek. 
  • Takarékos Főzős levesek - Finom, közkedvelt levesek, takarékos áron.
Tudj meg még többet a www.okoskonyha.hu-n!

 

FOGYASZTÓI TÁJÉKOZTATÓ
 
Kedves Fogyasztónk!

 

A Nestlé Maggi Marhahúsleves csillagtésztával (35g) 11.2018-as lejáratú és 73120364 azonosítójú termékünk csomagolásával kapcsolatban a hatóság jelölési hiányosságot állapított meg, ezért ezeket visszahívjuk a forgalomból. A más azonosítóval ellátott ugyanilyen termékekre a kifogás nem vonatkozik

Ezzel együtt fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a Nestlé elkötelezett a legmagasabb minőségi és élelmiszer-biztonsági előírások betartása mellett. A termék minden tekintetben megfelel a Nestlé sztenderdeknek.

 

Amennyiben rendelkezik ilyen termékkel és kérdéssel fordulna hozzánk a témában, kérjük, lépjen kapcsolatba Fogyasztói Szolgálatunkkal a lenti elérhetőségek bármelyikén

 

Nestlé Fogyasztói Szolgálat
T: 06 80 442 881
Munkanapokon  08:00-17:00
Munkaszüneti napokon : 08:00-17:00 

A Nestlé Fogyasztói Szolgálat email címe:
info@hu.nestle.com  

Postacímünk:
Nestlé Fogyasztói Szolgálat 1388 Budapest, Pf. 85.