Sort results by
Sort results by

Varázsolj a konyhában a Maggival!

MAGGI Ételízesítők

A család kedvenc fogásait mindig ugyanolyan finomra elkészíteni igazi kihívás tud lenni. Ebben segítenek a Maggi ételízesítő termékei. 

A Maggi Ízvarázs ételízesítő 10 féle válogatott, természetes úton szárított zöldség felhasználásával készül. Granulátum formában megőrzi a zöldségek minden ízét, zamatát, amely a főzés folyamán ismét felszabadul. Így kölcsönöz a MAGGI Ízvarázs ételízesítő tökéletes ízt az ételeknek. Levesek ízesítése mellett főzelékek, köretek, húsok, zöldségek fűszerezésére is kiválóan alkalmas. A zöldséges Ízvarázs mellett, amit szinte minden étel elkészítésénél fel tudunk használni, olyan termékek is megtalálhatóak, amelyek bizonyos típusú fogások elkészítéséhez alkalmasak. A Maggi Piros Magyaros Ízvarázs az őrölt pirospaprikának, a szárított paradicsomnak, a fokhagymának és a vöröshagymának köszönhetően finom ízt, piros színt és fenséges illatot ad a magyar konyha ételeinek, míg a Maggi Húsvarázs ételízesítő gazdag hús ízt, és illatot ad minden ételnek – mintha órákig a hússal és a csonttal együtt főztük volna. Javasoljuk sültek, pecsenyék, pörköltek, raguk, levesek, alaplék, szószok és pácok elkészítéséhez.

A Maggi Ételízesítő - a hagyományos poralapú ételízestő - a mindennapi főzés kiváló kiegészítője, segítségével az ételek finom, telt ízt kapnak. Harmonikus ízvilágának köszönhetően bátran használhatjuk bármely ételhez – levesekhez, húsos ételekhez, de főzelékekhez és köretekhez is.