Sort results by
Sort results by

Receptötletek a Maggitól – finomat, egyszerűen!

MAGGI Alapok

A Maggi alapokkal egyszerűen és gyorsan, néhány friss hozzávalóból egy komplett ebédet, vacsorát készíthetünk 3-4 fő részére. Receptötleteinkkel a főzni jól tudóknak és a konyhában kevésbé jártas kuktáknak egyaránt segítünk abban, hogy mi legyen a menü, azt milyen hozzávalókkal tudják elkészíteni, milyen körettel érdemes fogyasztani és hogyan lehet a kiegyensúlyozott étrendbe beilleszteni.

Termékeink között találhatsz tésztavariációkat öt népszerű tésztaszósszal, amelyek rendkívül könnyen elkészíthetőek, a tasakban található szárított alapanyagoknak-fűszereknek köszönhetően pedig finom harmonikus ízeket kaphatunk. Olyan ötletes finomságokkal is segítjük az érdeklődőket, amelyek egy-egy izgalmasabb receptötlettel járulnak hozzá a mindennapi étkezések színesítéséhez, miközben elkészítésük rendkívül egyszerű (pl. rakott ételek tészta előfőzése nélkül). A világ ízei sem maradhatnak el: olyan különleges, a világ különböző tájain fellelhető recepteket találhatunk itt, amelyeket általában magunktól nem tudunk elkészíteni, legyen szó a méltán népszerű Mexikói chilis babról, vagy az ázsiai Pirított tésztáról.

Legnépszerűbb ízeink már XXL kiszerelésben is kaphatóak. Az XXL Bolognai spagetti, Mexikói chilis bab és Milánói makaróni alapok segítségével már 5-6 adag ételt is elkészíthetünk.