Közös Értékteremtés

A Nestlé nemzetközi szinten 35 vállalást tett olyan társadalmi szerepvállalással kapcsolatos területeken, mint a táplálkozás, vízgazdálkodás, vidékfejlesztés, fenntarthatóság valamint szabály- és normakövetés. A vállalat célja, hogy a célkitűzéseket legkésőbb 2020-ra elérje.

„Hisszük, hogy a Nestlé 2013. évi Közös Értékteremtés jelentése jelentős lépést jelent a nyílt kommunikáció útján. Ezek a jövőbe mutató kötelezettségvállalások a tevékenységünk minden részére vonatkoznak, világosan mutatják a követendő stratégiai irányt, illetve azokat a normákat, melyekkel szemben elszámoltathatóak vagyunk. Vállalásaink valósak és hitelesek, és mi minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy megvalósuljanak. Mindazonáltal, mivel tudjuk, hogy ezen az úton is lesznek kihívások, készek vagyunk azokat is megosztani Önökkel.”  – Paul Bulcke, a Nestlé Csoport vezérigazgatója.

A 35 nemzetközi vállalásról a www.nestle.com/csv weboldalon olvashat teljes részletességében (angol nyelven).

A Nestlé magyarországi egységei is aktívan hozzájárulnak a nemzetközi célkitűzések megvalósításához. Honlapunkon a vállalások 6 fő területére fókuszálva, a hazai piac szempontjából leginkább releváns célkitűzéseket, kezdeményezéseket mutatjuk be: Táplálkozás ,Fenntarthatóság Víz ,Felelős beszerzés Vidékfejlesztés , Emberi jogok és jogszabályi megfelelés .
 

Megfelelés, Fenntarthatóság, Közös Értékteremtés

Meggyőződésünk, hogy ahhoz, hogy egy cég hosszútávon sikeres legyen és értéket teremtsen részvényesei számára, a társadalom számára is értéket kell létrehoznia.  Ezt a Közös Értékteremtés elvein alapuló üzleti stratégiánk teszi lehetővé.

A Nestlé Magyarországon

A Nestlé Magyarországon több mint 2000 embert foglalkoztat, 4 gyárat üzemeltet, és 4000 magyarországi beszállítója van.