MAGGI Okoskonyha

   

Maggi promóció a Sparban

Készítsünk könnyű vacsorát csirkéből, gazdag salátával, kevés zsiradékkal. A csirkét süthetjük serpenyőben vagy sütőben, kevés olajjal, köretként pedig tálaljunk friss vegyes salátát, zöldsaláta és egyéb zöldségek keverékéből.

A csirkét többféleképpen elkészíthetjük. Piríthatunk serpenyőben csirkemell csíkokat, amiket aztán a salátába keverünk, de szeleteket is kisüthetünk serpenyőben. Jó megoldás a Maggi Szaftos csirke steak alapja: a Papirusz® fűszerpapírba csomagoljuk az enyhén klopfolt csirkemell szeleteket, és olaj hozzáadása nélkül serpenyőben oldalanként 5-5 perc alatt készre sütjük őket. A fűszerpapírnak köszönhetően a csirke omlósra, szaftosra sül és finom ízt kap. Ha különleges, üde ízt szeretnénk, válasszuk a Maggi Omlós Fűszeres citromos csirkesült alapját, ezzel sütőben készíthetjük el a csirkecombokat.

A Maggi és a Spar együttműködése nyomán július hónapban közös promóció indul a Spar és Interspar áruházakban. Vásárolj 1 db MAGGI Omlós, vagy Szaftos terméket és hozzá 1 db SPAR ZAMAT salátát együtt kedvezőbb áron!

További részletek: www.nyeremenyzona.hu

Az akció időtartama:
2014.július 10-23. között.

Receptötleteinket keresse a
www.okoskonyha.hu oldalon!