Sort by
Sort by

Tanulj hiányszakmákat Vas megye legmodernebb üzemében!

Ha érdekel a robotok világa, és szeretnél olyan értékes szakképesítést szerezni, amivel biztos alapokon tudhatod a jövődet, jelentkezz a Nestlé Hungária büki duális szakképzésére!
Bük duális képzés 2023

A büki Nestlé PURINA gyár - mely a régió legnagyobb állateledelgyára -  duális szakképzés indít, aminek legnagyobb előnye, hogy a diákok már a tanulás mellett is belekóstolhatnak a munka világába, így valódi tapasztalatokat szerezhetnek. 

Duális szakmai képzések Bükön

Célunk, hogy támogassuk és segítsük a fiatalokat abban, hogy minél sikeresebben tudjanak megfelelni a munkaerőpiaci elvárásoknak. A duális szakképzés keretei között középiskolások aktív tanulmányaik mellett tudnak gyári tapasztalatokat szerezni.
Ráadásul ezzel egy olyan szakmát sajátíthatnak el, amire bármikor támaszkodhatnak.  A hozzánk csatlakozó diákok nemcsak a korszerűen felszerelt, minden szakmai igényt kielégítő műhelylaborokban, hanem a 21. század technológiáját felvonultató termelősorok mellett, valós gyártási környezetben sajátíthatják el a szakmai fogásokat.

Milyen képzéseket indítunk?

A Nestlé Hungária kétéves duális képzési programjában elektronikai műszerész és villanyszerelő szakokon szerezhetsz versenyképes ismereteket – mindezt innovatív, 21. századi technológiával felszerelt büki PURINA gyárunkban és műhelylaborunkban, ahol képzett szakemberek oktatnak. 

Mit mondanak a képzésről a hallgatók?

Horváth Bertalan Bük duális
Azért tartom hasznosnak ezt a kezdeményezést, mert szerzünk vele egy szakmát, amivel rögtön el is helyezkedhetünk. Aki pedig érzi magában a tudásszomjat, a szakmai vizsga után leérettségizhet és egyetemre mehet. Szóval bármit is szeretnénk, nyitva áll előttünk a kapu.
Horváth Bertalan

Az érettségi előtt álló Bertalan azért jelentkezett a duális képzésre, hogy már középiskolai tanulmányai alatt kipróbálhassa magát egy valódi munkakörnyezetben.

Juhász Kevin Bük duális

Kevin az érettségi után jelentkezett az elektronikai műszerész képzésre, amire ugródeszkaként tekint a karrierje építéséhez.

Alapvetően egyetemre szeretnék menni, hogy mérnöknek tanuljak, és ehhez nagyon jó alapot ad ez a szakma. Mire elkezdem a felsőfokú tanulmányaimat, már lesz egy elektronikai alaptudásom, valamint olyan szakmai tapasztalatom, amit egy robottechnológiával felszerelt, teljesen automatizált termelőegységben szerzek meg, és ez óriási előny
Juhász Kevin

Mire számíthatsz a képzés során? 

Kis létszámú képzést tervezünk, mely hatékony, minőségi oktatást tesz lehetővé, egyben olyan első munkahelyet jelent a résztvevők számára, ami munkaszerződést és hosszú távú karrierlehetőséget kínál a végzés után is. 
„A térség vezető munkáltatójaként szeretnénk a lehető legjobb lehetőségekhez juttatni a pályakezdő diákokat, és vonzó szakmai perspektívát felkínálni számukra”.- mondta Kiss Attila, a Nestlé Hungária büki gyárának képzési vezetője. „Emellett havonta minimum 100 ezer forint értékű ösztöndíjban részesül minden tanuló, amit teljesítményalapú ösztöndíjrendszerrel, cafeteriával és bejárási támogatással egészítünk ki” – tette hozzá.  

Hogyan tudsz jelentkezni a duális szakképzésre?

A duális szakképzési programra a Nestlé Hungária partneriskoláiban lehet jelentkezni: a Vas Megyei Szakképzési Centrum Nádasdy Tamás Technikus és Kollégiumban elektronikai műszerésznek, a Vas Megyei Szakképzési Centrum Barabás György Műszaki Szakképző Iskolában pedig villanyszerelőnek lehet tanulni.
További részletekért kattints kapcsolódó oldalunkra!