Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A büki állateledel gyár

Az üzem 1998 óta tartozik a Nestlé cégcsoporthoz. Azóta mintegy 6 milliárd forintos beruházással újabb állateledelgyárat létesítettünk Bükön, amely – Magyarországon elsőként – száraz és nedves állateledel előállítására egyaránt képes. Az évek során az üzem a Nestlé állateledel-gyártásának kelet-közép-európai központjává vált.

Büki üzemünk 23 milliárd forintos beruházással Európa egyik legnagyobb állateledel-gyárává nőtte ki magát az utóbbi három évben. A büki üzemben ezzel a bővítéssel újabb 400 munkahely jött létre, az itt foglalkoztatottak száma 2013. év végére elérte a 836 főt. A beruházás során 15 000 négyzetméterrel növeltük a gyár alapterületét, amely így összesen 55 000 négyzetméteresre nőtt, 4 új gyártósort szereltünk fel, megduplázva a Nestlé Purina alutasakos állateledeleinek – mint a Felix, a Gourmet vagy a Friskies – gyártókapacitását.

A hazai eladások mellett 25 országba – többek között Németországba, Lengyelországba, Csehországba, Szlovákiába, Ausztriába, Oroszországba és Ukrajnába – exportáljuk a büki gyárban készült állateledelt.

Tudj meg többet büki gyárunkról itt, és itt.