Divattervezés a ruhákon túl

To Press Releases listBudapest,okt. 26, 2011

Divattervezés a ruhákon túl

Verseny újságíróknak és bloggereknek


A NESCAFÉ® Dolce Gusto® pályázatot hirdet Divattervezés a ruhákon túl címmel a dizájn, a lakáskultúra és az innovatív megoldások iránt érdeklődő újságírók és bloggerek számára. A versenyre olyan riportokkal, cikkekkel és blogposztokkal lehet jelentkezni, melyek azt mutatják be, hogyan vált a dizájn a mindennapjaink részévé, és milyen használati tárgyak segítségével szivárgott be háztartásunkba. A pályamunkákhoz az inspirációt a kultikus spanyol tervező nevét viselő NESCAFÉ® Dolce Gusto® Agatha Ruiz de la Prada kávégépek adják, melynek egyikét a legeredetibb alkotások készítői haza is vihetik.

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® idén szeptemberben vezette be extravagáns, limitált számban megvásárolható kávégépeit, a NESCAFÉ® Dolce Gusto® Agatha Ruiz de la Prada kollekció darabjait, melyek ruháját a spanyol divattervező, Agatha Ruiz de la Prada álmodta meg. A nyolcvanas évek legelején a divat világába toppanó tervező mára a szakma ikonikus, kiemelkedő vezérfigurájává vált. A dizájner, aki maga az élet, a szín és az emóció, nem csak az egyhangúságnak mondott nemet, de egy idő után olyannyira szűknek érezte a ruhatervezés nyújtotta kereteket, hogy az egyszerű hétköznapi használati tárgyak dizájnereként is kipróbálta magát. Minden ruhadarab, berendezési tárgy, kiegészítő, ami kikerül a keze alól, életerőt sugárzó, a fásultság és a bánat gyorsan ható ellenszere, így az általa tervezett kávéfőzők játékos szivecskés ruháján is fellelhető a tervező vidám, vibráló személyisége.

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® Agatha Ruiz de la Prada kollekció amellett, hogy a legjobb minőségű kávét és a lehető legváltozatosabb ízvilágot varázsolja a csészénkbe, a konyha stílusos kiegészítője, ötvözve az innovációt és a dizájnt. A lakásunkban vagy a munkahelyünkön is számos hasonló praktikus, de ugyanakkor dekoratív használati tárgy vesz minket körül, elég, ha csak a mobiltelefonunkra, vagy kedvenc fotelünkre gondolunk. A Ruiz de la Pradahoz hasonló neves tervezők folyamatosan azon munkálkodnak, hogy a nappalinkban lévő állólámpa vagy a nap, mint nap használt kenyérpirító ne csak egyszerű használati tárgyak legyenek számunkra, hanem szerethető, dekoratív részeivé váljanak a lakásunknak és egyben életünknek. A Divattervezés a ruhákon túl pályázat ennek az érdekes világnak a feltárására buzdítja az újságírókat és a bloggereket egyaránt.

Pályázni a NECAFÉ® Dolce Gusto® kifejezetten a verseny számára kialakított weboldalán keresztül lehet, ahol a verseny részletei mellett számos háttéranyag és fotó is rendelkezésre áll a munka elkezdéséhez. Az írások beérkezési határideje mindkét kategóriában – tehát az újságírók és a bloggerek számára is - november 30. A három legjobb cikk és a legjobb blogposzt szerzőjét NESCAFÉ® Dolce Gusto® Agatha Ruiz de la Prada kollekció egy-egy darabjával és hozzátartozó kapszulakészletekkel díjazzák. A szerencsés nyerteseket, akik hamarosan ezekkel a vidám kávéfőzőkkel készíthetik el reggeli kávéjukat Tóth Bori divattervező, és az urban-eve blogot író Farkas Lívia választja ki.

További információk: www.dolce-gusto.hu/prada

A NESCAFÉ® Dolce Gusto®-ról

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® az egyetlen olyan, egy csészés kávéfőző gép, amely a professzionális gépek 15 báros nyomásával működik. A NESCAFÉ® Dolce Gusto® a tejes kávékülönlegességek, így a tökéletes kávé és a garantált tejhab szakértője. A készülék bármely kávéitalt kevesebb, mint egy perc alatt készíti el.

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® íz választékából a család minden tagja megtalálja a kedvére valót. Édesanya kedvenc, forró, tökéletes tejhabbal fedett cappucinója pillanatok alatt elkészül, és indulhat is a délutáni anya-lánya beszélgetés. Komoly, férfias témák legjobb kísérője a karakteres Espresso Intenso, téli estéken egy forró csoki mellett összebújni felejthetetlen élmény, a legkisebbek pedig úgy ihatják a Nesquik kakaót, ahogy a legjobban szeretik, jéghidegen, vagy forrón akár.

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® és a környezetvédelem

A 2006-os bemutatkozás óta a NESCAFÉ® Dolce Gusto® kifejlesztette a második generációs gépeit. Ezek – az első generációs gépekhez képest - 32 %-kal kevesebb CO2 kibocsátást, 41 %-kal kevesebb fosszilis energia és 25 %-kal kevesebb vízfelhasználást idéznek elő, ha a gyártástól a felhasználásig terjedő időszakot vesszük figyelembe. A Magyarországon is kapható, új generációs gépek használaton kívül 20 perc után automatikusan „standby” üzemmódba kapcsolnak és könnyített vízforraló blokkal rendelkeznek. A NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávéfőzők új generációjának minden tagja elnyerte az A-energiaosztályú besorolást.

További információ:

www.dolce-gusto.hu
http://www.facebook.com/NESCAFEdolcegustoHungary