Go back to the list Apr 4, 2019

Egy hét a Nestlé vezetői között

Izgalmas programot indítottunk a Szent István Egyetem Deák Tibor Szakkollégiumával közösen: 2019 tavaszán az intézmény három fiatal hallgatója tölt egy-egy hetet három helyszínen – a központi irodában, valamint szerencsi és büki gyárunkban –, három felsővezetőnk mellett. A program során lehetőséget nyújtunk az érdeklődő diákoknak, hogy belelássanak a vezetőink mindennapjaiba, így szerezve értékes tapasztalatot egy nagyvállalat irányításáról. Reméljük, hogy a résztvevő diákok a programban szerzett élményeiket és jó tapasztalataikat minél több lehetséges jövőbeli kollégánkkal osztják majd meg, és széles körben jó hírünket viszik.

A program első résztvevője Gál János, aki értékesítési igazgatónkat, Bálint Gergelyt követi mindenhova az április 1–5. közötti héten, így részt vett a mai NIMCOM felsővezetői heti operatív megbeszélésen és csütörtökön sem marad el Gergő mellől, amikor a SPAR üzletekben támogatják értékesítési csapatunk munkáját polcszervizes feladatok ellátásával. Janó nemrég élelmiszermérnök BSC képesítést szerzett és tanulmányai folytatása előtt nyert részvételt a programba. A szakkollégiummal korábban részt vettek egy büki gyárlátogatáson, itt már találkozott a Nestlére jellemző szervezett csapatmunkával, de most is ez a legelső dolog, amit megemlít az legmeghatározóbb élményei közül.

"Nagyon szimpatikus, hogy a megbeszélések részletes napirend alapján zajlanak. A hárombetűs rövidítések erdejében még gyakran elvesztem a fonalat egy-egy meetingen" – mondja nevetve János - "de így a második nap végén úgy érzem, mintha már vagy két hetet töltöttem volna a Nestlénél, annyi új dolgot tapasztaltam. Nagyon hasznos, hogy Gergővel a nap végén mindig átbeszéljük a látottakat-hallottakat, értékeljük a meetingeket és eseményeket, úgy érzem, ez rengeteget hozzátesz a tanulási folyamathoz.
De meghatározó élmény a kollégák közvetlensége is. Amikor rövid pihenőt kapok, mindig kerül mellém egy Nestlés kolléga, aki vagy érdeklődik a programról, vagy csak úgy szóval tart…"


A program további két résztvevője Hélène Kovalevsky illetve Arthur Van Raalte gyárigazgatók mellett fog eltölteni egy-egy hetet a közeljövőben Szerencsen/Diósgyőrben és Bükön.