Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Újdonságok a Fészekből

News List
szept 06, 2019
nestle nagykovetek

 

Ambassador programunk célja, hogy a felsőoktatási intézményekben tanuló diákok közelebbről megismerjék a Nestlét, mint munkáltatót.

A Nestlé ambassadorok egyetemisták, akik tanulmányaik mellett rendszeres kapcsolatban állnak cégünk munkatársaival, így bepillantást nyerhetnek egy multinacionális vállalat mindennapjaiba. Jelenleg 3 intézményben találkozhatsz Nestlé nagykövetekkel: a Budapesti Műszaki Egyetemen, a Metropolitan Egyetemen és a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karán. Ezekben az intézményekben évente 1-1 hallgatót választunk ki, aki cégünk képviselője lesz az adott tanévben.

Tetszett? Oszd meg másokkal!
May 19, 2019
A Nestlé Hungária és a Szent István Egyetem Deák Tibor Szakkollégiumának összefogásában megvalósult “Egy hét a Nestlé vezetői között” program harmadik résztvevője Czompó Norbert, aki a héten a Nestlé Purina PetCare büki gyárában tölt el egy hetet.
Tetszett? Oszd meg másokkal!
May 05, 2019
Egy hét a Nestlé vezetői között című, a Szent István Egyetem Deák Tibor Szakkolégiumával közös programunk második résztvevője Szücs Fanni volt. Fanni a szerencsi és diósgyőri gyáraink igazgatóját, Hélène Kovalevskyt kísérte el munkájában mindenhová a húsvét utáni rövid héten, hogy valós tapasztalatot nyerhessen egy nagyvállalat irányításáról. Programja utolsó napján kérdeztük Fannit a tapasztalatairól.
Tetszett? Oszd meg másokkal!
Apr 03, 2019
Izgalmas programot indítottunk a Szent István Egyetem Deák Tibor Szakkollégiumával közösen: 2019 tavaszán az intézmény három fiatal hallgatója tölt egy-egy hetet három helyszínen – a központi irodában, valamint szerencsi és büki gyárunkban –, három felsővezetőnk mellett.
Tetszett? Oszd meg másokkal!