Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Képzési lehetőségek

Amikor a Nestléhez csatlakozol, még nincs vége a tanulásnak! Sőt, ekkor kezdődik a java!

Fontos számunkra, hogy munkatársaink személyes készségeik fejlesztésével, az új technikák megszerzésével és elsajátításával, valamint szakmai tapasztalataik bővítésével tudjanak fejlődni.

A fejlesztési programok kialakításánál az üzleti célok elérésén túl nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy jövőbeni céljaidat támogassuk. A legfontosabb, hogy a fejlődésed a Te kezedben van, mi pedig mindent meg tudunk ahhoz adni, hogy el is érd, amit kitűztél magad elé. Legyen szó belső Master Coaching támogatásáról, hazai és külföldi programokon való részvételről vagy akár egy nemzetközi kiküldetésről, nálunk minden lehetőség nyitva áll előtted.

 

Menedzsmentfejlesztési és –képzési programjaink segítségével és a megszerzett munkatapasztalat által munkatársaink számára lehetőség nyílik a szakmai előlépésre is.

Többszintű kurzusokat szervezünk pályakezdő és szakmai tapasztalattal rendelkező kollegáinknak egyaránt. A funkcionális kurzusok főleg karrierjük elején álló dolgozóinknak szólnak, ezeket követik a szakmai készségeket és azok integrációját fejlesztő szemináriumok. Az utolsó fázis a szakértelem három fő területét egyesíti: a több tudományágat felölelő szaktudást, a vezetői készségeket, és magát a személyiséget.

 

 

Álláslehetőségek a Nestlénél

Böngéssz állásajánlataink között!

Nestlé a Fiatalok Foglalkoztatásáért

Tudj meg többet a Nestlé a Fiatalok Foglalkoztatásáért programunkról!