Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Élet a Nestlé Fészekben

Szeretnéd tudni milyen az élet nálunk a Nestlénél? Mik számunkra a legfontosabb értékek, és mire számíthatsz, ha te is bekerülsz a Nestlé Fészekbe?

A Nestlénél olyan kollegákat keresünk, akik készek az új ismeretek befogadására, karrierjükben is a fejlődés motiválja őket, és tudják, mennyire fontos a csapatmunka. Munkatársaink szenvedélyesen végzik munkájukat, és elkötelezettek cégünk irányelvei iránt.

A Nestlé a világ legnagyobb élelmiszeripari cége, így a környezet és a munkakultúránk is informális, ahol fontos, hogy a jó teljesítményt jó hangulatban, igazi csapatmunkával érjük el. Mivel nemzetközi cég vagyunk, a megbízható angol nyelvtudás elengedhetetlen.  Munkánk sokszínű és sokszor kihívásokkal teli, de soha nem unalmas.

Kollegáink kitartóan dolgoznak közös céljaink elérése érdekében, a kihívásokat új tanulási lehetőségként kezelik, így tudnak igazán eredmény orientáltak lenni. Nyitottak a váratlan helyzetekre, elfogadóak másokkal, érdeklődnek más kultúrák iránt, és ez a rugalmasság munkavégzésükben, viselkedésükben és kommunikációjukban is megnyilvánul.

Ha te is szívesen lennél egy ilyen elkötelezett, szakmailag magasan képzett, összetartó csapat tagja, mindenképp böngéssz nyitott állásajánlataink között!

Álláslehetőségek a Nestlénél

Böngéssz állásajánlataink között!

Nestlé a Fiatalok Foglalkoztatásáért

Tudj meg többet a Nestlé a Fiatalok Foglalkoztatásáért programunkról!