Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Eredményeink

Sokszínű szervezet 2013

f158029487top.jpg2013-ban ismét átadták a munkahelyi esélyegyenlőség terén élen járó vállalatoknak járó elismerést, a Sokszínű és Családbarát Szervezet TOP 10 díjat, melyet a Nestlé Hungária Kft. ebben az évben is magáénak tudhat. A díjat idén is azok a cégek kapták, melyek az átlaghoz képest több hátrányos helyzetű csoportból érkező munkavállalót foglalkoztattak, több esélyegyenlőségi és sokszínűségi politikája intézményesült, és az átlagnál jóval több HR eszközzel és szolgáltatással, juttatással támogatták meg ezt a folyamatot. Nyertes vállalatok továbbá: Citibank Magyarország, Hewlett-Packard Magyarország Kft., Jabil Circuit Magyarország Kft., K&H Bank Zrt., Magyar Telekom Nyrt., Nyírségvíz Zrt., Provident Pénzügyi Zrt., Unilever Magyarország Kft. A Sokszínű Szervezet TOP 10 díj az mtd Tanácsadói Közösség által kifejlesztett Sokszínűségi indexen elért eredményen alapul.
Bővebben...

 

 

Legvonzóbb Munkáltató 2013

f157367130.jpg

2013-ban a Nestlé Hungária Kft. bizonyult Magyarország 5. legvonzóbb munkáltatójának - az FMCG szektoron belül az 1. - az Aon Hewitt nemzetközi tanácsadó cég és a fiatalok által vezetett nemzetközi nonprofit szervezet, az AIESEC együttműködésében készült Munkáltatói Márka Kutatásban. Bővebben...

A LEGVONZÓBB MUNKÁLTATÓK 2013-ban:
1. Audi Hungaria
2. Mercedes-Benz
3. Mol-csoport
4. Microsoft
5. Nestlé
6. Coca-Cola
7. Bosch-csoport
8. Richter Gedeon
9. IKEA
10. IBM
10. L"Oréal

 

 

Sokszínű szervezet 2011

Az mtd Tanácsadói Közösség benchmark kutatásából nyert adatok alapján a 2011-es évtől átadásra került a Sokszínű szervezet TOP 10 díj. Ezt a díjat azok a cégek   kaphatják meg, akik a kutatás és a személyes helyzetfeltárás adatai alapján bizonyságot tettek esélyegyenlőség, sokszínűség terén tanúsított tevékenységükről.
A Sokszínű Szervezet TOP 10 díj az mtd Tanácsadói Közösség által kifejlesztett Sokszínűségi indexen elért eredményen alapul. A mintában 418 szervezet adatai szerepelnek, közülük az alábbi 10 vállalat nyerte el a megtisztelő címet 2011-ben:: Nestlé, Magyar Telekom, IBM, Jabil Circuit, Novartis, Alcoa-Köfém, Gábor Dénes Főiskola, MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Zrt., Felina Hungária és Unilever.

 

 

Legvonzóbb Vállalat 2011 (AIESEC & DEVELOR)

Az AIESEC, a Világgazdaság és a Karrierklub.hu által közösen szervezett "Legvonzóbb Vállalat 2011" elnevezésű felmérésen a Nestlé az első öt legszívesebben választott munkaadó közé került. A válaszadók szerint a vállalat erősségei közé tartozik a tanulási és előrelépési lehetőség, a cég és a termékek jó hírneve, a rugalmas vezetési stílus, az innováció és az izgalmas feladatok.

A Legvonzóbb Vállalat 2011-ben:
1. Audi Hungária Motor Kft.
2. MOL Magyarország
3. Nestlé Hungária Kft.
4. L’Oréal
5. Mercedes

 

 

Karrierstart TOP 30

A Hewitt 2010-ben első ízben vállalkozott a legjobb karrierindító cégek lajstromának, a Figyelő–Hewitt KarrierStart TOP 30-nak az összeállítására, amelyen a Nestlé is helyet kapott.