Sort by
Sort by

CHEERIOS Oats gabonapehely zabbal

OATS

Miért fogyasszunk zabot? A zab természetesen gazdag béta-glükán rostban. 3 gramm béta-glükán napi bevitele csökkenti a vér koleszterinszintjét, ezért a zab fogyasztása kifejezetten ajánlott, mivel a szívkoszorúér-betegség kialakulásában a magas koleszterinszint játssza a főszerepet. Éppen ezért jó hír, hogy reggelire már teljes kiőrlésű zabbal készült gabonapelyhet is fogyaszthatunk, amely hozzáadott vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz.

Mostantól a Nestlé CHEERIOS OATS gabonapehely segít abban, hogy kiegyensúlyozott reggelinket teljes kiőrlésű zabbal tegyük gazdagabbá. Egy tálka Nestlé CHEERIOS OATS zsírszegény tejjel, joghurttal, friss gyümölccsel és diófélével fogyasztva a kiegyensúlyozott étrend szerves részese lehet. Próbálja ki a Nestlé CHEERIOS OATS gabonapelyheket natúr, fahéjas és vörösáfonyás változatban is! 1 adag (40 g) Nestlé CHEEERIOS OATS gabonapehely, 1,4 g béta-glükánt tartalmaz. Ez a kedvező hatás eléréséhez szükséges napi mennyiségnek kb. 1/3-át biztosítja.

A szívkoszorúér-betegség kialakulásában a magas koleszterinszint kockázati tényező. A betegség kialakulásának több kockázati tényezője is van, és a kockázati tényezők egyikének megváltoztatása önmagában nem feltétlenül elégséges a kedvező hatás eléréséhez. Ügyeljen a változatos, kiegyensúlyozott étrendre és az egészséges életmódra!