NESTLÉ

   

Nestlé baba: a kis pocak nagy igényeihez igazítva!

 

A Nestlé babaételek gondosan válogatott alapanyagait úgy állítottuk össze, hogy a babák fejlődésének különböző szakaszaihoz igazodjanak, mert nem mindegy, hogy mi kerül a legkisebb pocakokba. A babák számára készült tejalapú ételek könnyen emészthetők, és folyékony állaguk miatt a hozzátáplálás kezdetén elősegítik a nyelést, így könnyítik meg a kanállal történő evés megtanulását. A legfontosabb tejalapú étel az anyatej, majd a hozzátáplálással ezt kiegészítik a tejpépek, 6-8 hónapos kortól pedig a babák számára kifejlesztett babajoghurtok, babapudingok is az étrend részévé válhatnak.

Tejpépek
Napi egy adag Nestlé tejpép elfogyasztásával biztosíthatja gyermeke igényeinek megfelelő, optimális energia-tápanyag egyensúlyt a hozzátáplálás idején is.

Tejdesszertek
Tejes, krémes finomságok az egészséges csontokért: a Nestlé baby tejes desszertjeiben már 1 pohár fedezi a babák számára ajánlott napi kalcium-, magnézium- és cinkbevitel 30%-át!

Junior italok és ízesítők
A Nestlé Junior italok összetételét a totyogók ízléséhez igazítjuk, 10 féle vitaminnal, vassal, kalciummal, cinkkel es finom tejes ízzel.
Tegye még változatosabbá gyermeke megszokott tejalapú italát a gabona, vitaminok és ásványi anyagok hozzáadásával készült kakaós ízesítővel.

Tudjon meg többet a Nestlé baba termékeiről a www.nestlebaba.hu weboldalon!